Locatie

VoidWarranties VZW
Herrystraat 22,
2100 Deurne (Antwerpen)

View Larger Map

Het gebouw waar de space in zit heet Muggenberghof en ligt tussen de Herrystraat en de Van Hovestraat. De ingang van de space is via de keldertrap aan de zuidzijde. Over hoe je precies van de straat tot in de kelder raakt is er een filmpje gemaakt

Openbaar vervoer

VoidWarranties is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein

Tram of bus

  1. Aan Centraal Station pak je premetro 8 - P+R Wommelgem en je stapt af aan halte ‘Muggenberg’.
  2. Aan Berchem Station pak je 420 - Herentals/421 - Zandhoven en stapt af aan halte ‘Borgerhout Morckhoven’ of pak je bus 20 - Borsbeek en stapt af aan halte ‘Sint-Erasmusziekenhuis’.
  3. Vanuit Ekeren, Merksem of Deurne-Noord pak je bus 33 - Hoboken en je stapt af aan halte ‘Morckhoven’ of ‘Muggenberg’.
  4. Vanuit Hoboken, Wilrijk of Mortsel pak je bus 33 - Merksem/Ekeren en je stapt af aan halte ‘Morckhoven’ of ‘Muggenberg’.

Fiets

Je eigen fiets kan je op het domein stallen. Mocht je met een Velo onderweg zijn dan is de meest nabije stalplaats 242 - Te Boelaerlei.

Auto

Kies op de Antwerpse Ring (R1/A1) afrit 3 - Borgerhout.

Parkeren? Dat kan, maar de meeste mensen die in de buurt wonen doen dat doorgaans voordat jij passeert. Er is ook een avondschool in de buurt, waardoor het soms moeilijk is een parkeerplaats te vinden. Overweeg om een van de bovenstaande middelen in je reisplan op te nemen. Opgelet de space is gelegen in een zone met betalend parkeren.