User talk:Ivom

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
Revision as of 18:40, 2 July 2015 by Warddr (Talk | contribs)
Jump to: navigation, search

Schrijf hieronder wat je van me wilt weten of over wilt discussieren in de context van mijn interesses --Ivom 21:55, 24 January 2011 (UTC)

Contents

Scratch pad

Project: Planning ahead

Hoofddoel is hier een langere termijn plan uit te werken om de space af en toe in de kijker te zetten, of op onverwachte wijze in gang te zetten. We functioneren goad als adhocracy trouwens, maar ik voel nood aan een regelmatige organisatorisch impuls --Ivom 23:06, 3 July 2012 (CEST)

Richting zoeken kan natuurlijk nooit kwaad. Het kost evenwel tamelijk veel menskracht en coördinatie om iets op poten te krijgen waar je potentieel een 40-tal mensen voor verwacht. Liefst zo min mogelijk werk, maar dat is in het begin lastig te realiseren. Dit blijft een experiment. Medestanders gezocht dus!

Nevendoelen van zo'n planning zijn:

Hoe dan?

te grote bestanden verwijderen

Hey Ivo,

te grote bestanden verwijderen en vervangen door een kleiner bestand heeft eigenlijk niet veel zin op een wiki, verwijderde versies worden toch ook eeuwig bijgehouden, dus je zorgt alleen maar voor meer diskspace door de afbeelding nog eens up te loaden. - Warddr 23:49, 14 January 2013 (CET)

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces