User:Ivom

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (Projecthints wat geupdate.)
(Geshuffled in mijn interesseveld)
Line 1: Line 1:
* Openstreetmap: niets wereldschokkends, maar dat wat ik zelf ontdek kan een ander vermoedelijk op middel-lange termijn hergebruiken. Kosts weinig moeite en het totaal-plaatje (de kaart) wordt er beter van.
+
=Mijn interesses=
* Fietsen: buk- en ligfietsen naar alle kanten en met vanalles (denk aan bagage). Hackerspace gerelateerd: fietsverlichting en energie-opwekking voor onderweg wellicht :)
+
* Homefabrication = Bij mij voor het moment een Mendel Reprap: Cartesische (XYZ) robot die 3D objecten print. Niet echt iets baanbrekends en ook niet zelf verzonden, wel een zelf gebouwd, waarbij de extruder wel het essentiel onderdeel blijkt te zijn.... Maffe prototypes en herstellingen van bestaande zaken. Wil ik wel doen aan slakkentempo. Wat ik nodig heb is iemand die goed overweg kan met Blender of andere 3D Cad systemen.
* Mendel Reprap: Cartesische (XYZ) robot die 3D objecten print. Niet echt iets baanbrekends en ook niet zelf verzonden, wel een zelf gebouwd (Mendel). Maffe prototypes en herstellingen van bestaande zaken. Wil ik wel doen aan slakkentempo  
+
 
* 3D-editing met Blender: Graag een zaklamp. Modellen worden omgezet naar 3D-printbare versies. Het ontwerpen is nog niet helemaal mijn ding, maar is wel de essentie om iets concreets te 3d-printen.
 
* 3D-editing met Blender: Graag een zaklamp. Modellen worden omgezet naar 3D-printbare versies. Het ontwerpen is nog niet helemaal mijn ding, maar is wel de essentie om iets concreets te 3d-printen.
* Zoekend naar kleinschalige landbouwconstructies die ik zelf kan implementeren en onderhouden. In mijn eigen tuin of bij anderen.
+
* Openstreetmap: Ik ben bekend met de interne keuken van Openstreetmap, Mapnik en OpenLayers, moet er dus een speciale kaart gemaakt worden dan kan ik je bijstaan in het proces. --[[User:Ivom|Ivom]] 22:04, 24 January 2011 (UTC)
 +
* Fietsen: buk- en ligfietsen naar alle kanten en met vanalles er op en eraan (denk aan bagage). Hackerspace gerelateerd: fietsverlichting en energie-opwekking voor onderweg wellicht :)
 +
* Zoekend naar kleinschalige landbouwconstructies die ik zelf kan implementeren en onderhouden. In mijn eigen tuin of bij anderen. Denk aan een aardappelflat of een bewateringsinstallatie voor sla en rucola ZONDER slakken en gif.

Revision as of 00:04, 25 January 2011

Mijn interesses

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces