User:Ivom

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
m (Lets)
m (Projecthints wat geupdate.)
Line 1: Line 1:
Wadoenekik?
+
* Openstreetmap: niets wereldschokkends, maar dat wat ik zelf ontdek kan een ander vermoedelijk op middel-lange termijn hergebruiken. Kosts weinig moeite en het totaal-plaatje (de kaart) wordt er beter van.
 
+
* Fietsen: buk- en ligfietsen naar alle kanten en met vanalles (denk aan bagage). Hackerspace gerelateerd: fietsverlichting en energie-opwekking voor onderweg wellicht :)
* Openstreetmap: zo ver en zoveel ik kan map ik alles wat los en vast zit, met de beperking dat het sociale voor gaat.
+
* Mendel Reprap: Cartesische (XYZ) robot die 3D objecten print. Niet echt iets baanbrekends en ook niet zelf verzonden, wel een zelf gebouwd (Mendel). Maffe prototypes en herstellingen van bestaande zaken. Wil ik wel doen aan slakkentempo  
* Fietsen: buk- en ligfietsen naar alle kanten en met vanalles (denk aan bagage). Hackerspace gerelateerd: fietsverlichting wellicht :)
+
* 3D-editing met Blender: Graag een zaklamp. Modellen worden omgezet naar 3D-printbare versies. Het ontwerpen is nog niet helemaal mijn ding, maar is wel de essentie om iets concreets te 3d-printen.
* Mendel Reprap: Cartesian robot die 3D objecten print. Niet echt iets baanbrekends. Een mini-mendel voor de eerste die zich meldt, maar ook maffe prototypes en herstellingen, wil ik wel doen aan slakkentempo  
+
* Zoekend naar kleinschalige landbouwconstructies die ik zelf kan implementeren en onderhouden. In mijn eigen tuin of bij anderen.
* computer stuff: Linux werkt voor mij. Als het voor anderen precies niet werkt, dan help ik graag.
+
* 3D-editing met Blender: graag een zaklamp
+
* Vloeker op GIT met nostalgische verlangens naar CVS en SVN
+
* C, Java en shell scripting, als het zo uitkomt. Ach, drupal en php ken ik ook een beetje, over 7 jaar zien we wel weer :)
+
* Avid lets-'activist'; Ik doe alles voor handjes, als ik het kan/wil.
+

Revision as of 00:56, 20 December 2010

Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces