Monthly Meeting march 2013

From VoidWarranties - Hackerspace Antwerp, Belgium
(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(migratie naar MALMan2 toegevoegd aan de agenda)
Line 57: Line 57:
 
[http://www.voidwarranties.be/index.php/Boomgaardstraat_74 Het volledige plan vindt je hier].
 
[http://www.voidwarranties.be/index.php/Boomgaardstraat_74 Het volledige plan vindt je hier].
  
 +
=== Migratie naar MALMan2 ===
 +
Warddr en berz_ vinden dat MALMan2 volwassen genoeg is om de huidige MALMan te vervangen. Hoewel het nog niet volledig af is weegt dit niet op tegen de voordelen dat versie 2. Een migratie zou vooral de boekhouding makkelijker maken, wat op dit moment problematisch is.
 +
 +
Wat nog moet gebeuren is het implementeren van wat extra functionaliteit, een volledige veiligheids audit en enorm veel werk aan de user interface. Dit lijkt ons echter geen probleem aangezien we ervan overtuigd zijn dat MALMan2 in zijn huidige staat op al deze vlakken beter is dan wat we op dit moment gebruiken. Er staat een TODO lijst [http://we.voidwarranties.be/index.php/MALMan#Roadmap hier].
 +
 +
*'''Het voorstel is om te migreren naar MALMan2 binnen de week'''
 +
** Tijdens deze week kan het systeem al even geaudit worden door zij die willen, rekening houdend met de huidige bugs en onvolledigheden.
 +
** Aangezien het systeem nog grotendeels getest is zal er een degelijk backup systeem opgezet worden voor de migratie, in het geval dat er iets misgaat.
 +
** Het doel is om snel MALMan2 volledig af te werken, en nieuwe versies snel (maar na de mogelijkheid te hebben geboden aan iedereen om het te testen) uit te rollen. 
 +
** Er zal een apparte testomgeving opgezet worden, zodat zij dit willen testen dat kunnen zonder het lokaal moeten opzetten of (gasp) op de production te gaan testen.
 
=== Voorstellen van leden ===
 
=== Voorstellen van leden ===
  

Revision as of 02:49, 23 March 2013

Note: this article is about a passed event.

Monthly Meeting march 2013
Event.png
From 2013/03/27 08:00:00 PM
to 2013/03/27 10:00:00 PM
Presenters (2):
User:Ivom, berz


Type:
WeeklyWednesday
Category:
Misc
Location:
Den Bunker

Herrystraat 22, Deurne, Belgium

Cost:
0

Contents

Agenda

Goedkeuring nieuwe leden

Mededelingen

Opvolging lopende zaken

Calls for participation

Boomgaardstraat

Het voorstel is om de werkplaats van Gilbert, Sam's nonkel over te nemen. Aangezien een dergelijke verandering heel wat voorbereiding inhoudt is er een aparte pagina aangemaakt voor dit voorstel. Het volledige plan vindt je hier.

Migratie naar MALMan2

Warddr en berz_ vinden dat MALMan2 volwassen genoeg is om de huidige MALMan te vervangen. Hoewel het nog niet volledig af is weegt dit niet op tegen de voordelen dat versie 2. Een migratie zou vooral de boekhouding makkelijker maken, wat op dit moment problematisch is.

Wat nog moet gebeuren is het implementeren van wat extra functionaliteit, een volledige veiligheids audit en enorm veel werk aan de user interface. Dit lijkt ons echter geen probleem aangezien we ervan overtuigd zijn dat MALMan2 in zijn huidige staat op al deze vlakken beter is dan wat we op dit moment gebruiken. Er staat een TODO lijst hier.

Voorstellen van leden

opendeurdag (Ivom)

Zoals aangekondigd op nl-mailinglist aankondiging van januari ---> NL opendag site; Is zeker een cool idee: nodig de buurt, stad, andere spaces uit om in onze space eens te komen zien en voorzie een paar coole demo projectjes, 2 of minder lezingen, volxkeuken en DJ. Invulling verzorgen tegen het najaar. Lijkt een beetje op en voidcon in kleinschaliger formule. Gaan we voor zoiets 'niet al te arbeidsintensiefs' om nieuwe contacten te leggen en onze space te promoten?

Vastleggen nieuwe huisregels

Gelieve allemaal voortijdig het voorstel voor de Nieuwe_huisregels na te kijken en actie te ondernemen als op een of meerdere punten een amandement wilt voorstellen. Gebruik daarvoor a.u.b. de Talk:Nieuwe_huisregels om het concreet vast te leggen. Doel van dit punt is om de aangepaste huisregels gelijk in gebruik te nemen. --Ivom 19:48, 17 March 2013 (CET)

Wiki home page

In afwachting van iets beter en om een begin te maken van een meer toegankelijke inhoud: de wiki startpagina al in het Nederlands of niet.
Als het voorstel breed genoeg gedragen is, dan kan de startpagina veranderd worden door een eenvoudige copy paste van deze pagina: HomepageProposal
--TomD 23:07, 21 March 2013 (CET)

Voorbereiden ALV

Facts about Monthly Meeting march 2013RDF feed
Has CategoryMisc  +
Has Void orgtrue  +
Has cost0  +
Has end date27 March 2013 22:00:00  +
Has event typeWeeklyWednesday  +
Has locationDen Bunker  +
Has presenterIvom  +, and Berz  +
Has presenter amount2  +
Has start date27 March 2013 20:00:00  +
Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Toolbox
Content Creation
Belgian Spaces