Workshop Arduino voor beginners

Arduino Workshop Kit

We organiseren een opleiding Arduino, waarin je de basisprincipes van de elektronica onder de knie krijgt, een Arduino leert programmeren én leert solderen!

Dat alles doen we tijdens vijf boeiende en interactieve workshops die op 20 en 27 februari, 5, 12 en 19 maart in de hackerspace plaatsvinden, telkens op zaterdagnamiddag van 13 tot 17u.

Aan het einde van de rit ga je naar huis met je eigen, zelf gebouwde weerstation (en, wie weet, ook met een nieuwe hobby 😉 ).

Wat breng je mee?
Je eigen laptop (Mac, Windows of Linux) is in principe alles wat je nodig hebt om de workshops te kunnen volgen. Voorkennis is niet vereist.

Prijskaartje
Voor de totaalprijs van €60 krijg je niet alleen 5 toffe en leerrijke zaterdagnamiddagen, maar ook je eigen Arduino-kit, met daarin alles wat je nodig hebt om het workshop-project tot een goed einde te brengen (Arduino, temperatuursensor, ledjes, LCD-display, breadboard,…).

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Update: Alle plaatsen voor deze workshop zijn ondertussen volzet. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Inschrijven doe je via http://goo.gl/forms/piYiNBRGKc.

Je inschrijving is pas definitief na registratie en betaling van €60 op het rekeningnummer van VoidWarranties: BE50363110791218, met vermelding Arduino en je naam.

Tot binnenkort!